Scener i Sandvika

BAKgården

BAKgården er en oase i Sandvika sentrum. Her finner du også BAKgårdsscenen, en utendørsscene der unge og lovende, mer garvede amatørmusikere og profesjonelle byr på sin musikk og sitt talent for til stor glede for publikum.

I hovedsak er de som står på scenen fra Bærum. Arrangementene er gratis og åpne for alle. Det er ikke spiseplikt, men heller ikke anledning til å nyte medbrakt mat og drikke.

Adresse: Rådhustorget 3, 1337 Sandvika
Telefon: 67 54 82 33


Bærum Kulturhus

Bærum Kulturhus er en konsert- og teaterscene i Sandvika. Bygget på 4200m² ble tegnet av arkitektkontoret Snøhetta og stod ferdig i 2003.

  • Foajéscenen
  • Store Sal
  • Store Scene
  • Underhuset

Adresse: Claude Monets alle 27, 1338 Sandvika


Byscenen

Byscenen i Sandvika ligger i Byparken ved elven nedenfor Rådhusbroen ved Kommunegården. Her holdes det konserter og andre arrangementer i løpet av sommerhalvåret.

Ønsker du å bruke scenen og lage et arrangement i Byparken må du søke Bærum kommune om tillatelse til bruk.

Regler for bruk og ro i parken gjelder som for andre offentlige parker i tettbygd strøk. For spørsmål om lån av scenen og annet utstyr kan du ta kontakt med Kultur og samarbeid v/camilla.sollerud@baerum.kommune.no

Adresse: Kolsåssikten, 1338 Sandvika


Kjørbotangen/BI-parken

Kjørbotangen/BI-parken er den grønne oasen bak Sandvika videregående skole. Under Byfesten blir parken forvandlet til en Sirkuslandsby med to forestillingstelt og et kafételt, sirkusvogner og lykter i trærne.

Adresse: Elias Smiths vei 19, 1337 Sandvika


Musikkflekken

Musikkflekken er en konsertscene i Sandvika i Bærum. Klubben har en ståplasskapasitet på 350 personer. Scenen ble etablert 1. november 1986 av frivillige foreninger og Bærum kommune.

Adresse: Brambanis vei 2, 1336 Bærum


Sandvika Teater

Sandvika teater holder til i Kinogården i Sandvika ved Sandvikselva i Bærum. Bygningen er bygget i 1959 og eies av Bærum kommune. Kinogården ble bygget som kinolokale med 500 sitteplasser i 1959.

Adresse: Kinoveien 2, 1337 Sandvika


Lille Scene Sandvika

Adresse: Rådmann Halmrasts vei 2, 1300 Sandvika


Tanken aktivitetshus

Adresse: Eyvind Lyches vei 13B, 1338 Sandvika


Eventyrgården – Mellom Jong gård

Eventyrgården – Mellem Jong gård er fra 1724. Bryggerhuset som du kan leie er det eldste, og her er fremdeles de orginale tømmer veggene, inngangsdøra og mange andre detaljer inntakt og i bruk.

Huser Forever Jong Festivalen en intim musikkfestival med variert musikk, kortreist mat, høy «koos»-faktor og rom for overraskelser. «Åpen Scene» der alle som ønsker å synge for et publikum kan få sine minutter på scenen.

Adresse: Slependveien 23. 1338 Sandvika

X