Scener i Sandvika

BAKgården

BAKgården er en oase i Sandvika sentrum. Her finner du også BAKgårdsscenen, en utendørsscene der unge og lovende, mer garvede amatørmusikere og profesjonelle byr på sin musikk og sitt talent for til stor glede for publikum.

Det er ikke spiseplikt, men heller ikke anledning til å nyte medbrakt mat og drikke.

Adresse: Rådhustorget 3, 1337 Sandvika (Restaurant Caspar) inngang både fra Rådmann Halmrasts vei og Kinoveien.


Bærum Kulturhus

Bærum Kulturhus er en konsert- og teaterscene i Sandvika. Bygget på 4200 m² ble tegnet av arkitektkontoret Snøhetta og stod ferdig i 2003.

  • Store Sal
  • Foajéscenen
  • Underhuset

Adresse: Claude Monets alle 27, 1338 Sandvika


Byscenen

Byscenen i Sandvika ligger i Byparken ved elven nedenfor Rådhusbroen ved Kommunegården. Her holdes det konserter og andre arrangementer i løpet av sommerhalvåret. Under byfesten er det vanligvis konserter her fra fredag ettermiddag til søndag kveld. Det arrangeres ikke konserter på denne scenen under Litt av en byfest i 2021.

Adresse: Kolsåssikten, 1338 Sandvika


Kjørbotangen/BI-parken

Kjørbotangen/BI-parken er den grønne oasen bak Sandvika videregående skole. Under Litt av en Byfest blir parken forvandlet til en Sirkuslandsby med forestillingstelt, kafételt, sirkusvogner og lykter i trærne.

Adresse: Elias Smiths vei 19, 1337 Sandvika


Sandvika Teater

Sandvika Teater holder til i Kinogården i Sandvika ved Sandvikselva i Bærum. Bygningen er bygget i 1959 og eies av Bærum kommune. Kinogården ble bygget som kinolokale med 500 sitteplasser i 1959.

Adresse: Kinoveien 2, 1337 Sandvika


Løkkehaven

Adresse: Elias Smiths vei 5, 1337 Sandvika

X