BAKgården

BAKgården er en oase i Sandvika sentrum. Her finner du også BAKgårdsscenen, en utendørsscene der unge og lovende, mer garvede amatørmusikere og profesjonelle byr på sin musikk og sitt talent for til stor glede for publikum.

Det er ikke spiseplikt, men heller ikke anledning til å nyte medbrakt mat og drikke.

Adresse: Rådhustorget 3, 1337 Sandvika (Restaurant Caspar) inngang både fra Rådmann Halmrasts vei og Kinoveien.


Bærum Kulturhus

Bærum Kulturhus er en konsert- og teaterscene i Sandvika. Bygget på 4200 m² ble tegnet av arkitektkontoret Snøhetta og stod ferdig i 2003.

  • Store Sal
  • Foajéscenen
  • Underhuset

Adresse: Claude Monets alle 27, 1338 Sandvika


Byscenen

Byscenen i Sandvika ligger i Byparken ved elven nedenfor Rådhusbroen ved Kommunegården. Her holdes det konserter og andre arrangementer i løpet av sommerhalvåret. Under byfesten er det konserter her fra fredag ettermiddag til søndag kveld. Se byfestens eget program.

Adresse: Kolsåssikten, 1338 Sandvika


Kjørbotangen/BI-parken

Kjørbotangen/BI-parken er den grønne oasen bak Sandvika videregående skole. Under Byfesten blir parken forvandlet til en Sirkuslandsby med forestillingstelt, kafételt, sirkusvogner og lykter i trærne.

Adresse: Elias Smiths vei 19, 1337 Sandvika


Sandvika Teater

Sandvika teater holder til i Kinogården i Sandvika ved Sandvikselva i Bærum. Bygningen er bygget i 1959 og eies av Bærum kommune. Kinogården ble bygget som kinolokale med 500 sitteplasser i 1959.

Adresse: Kinoveien 2, 1337 Sandvika


Baracoa Spiseri, Bar og Scene

I forbindelse med Sandvika Byfest settes det vanligvis opp en scene utendørs hvor det blir underholdning både på dagtid og kveldstid. For program på dagtid se programmet for Sandvika Byfest.

Adresse: Otto Sverdrups Plass 3, 1337 Sandvika


Løkkehaven

Adresse: Elias Smiths vei 5, 1337 Sandvika


Eventyrgården – Mellom Jong gård

Eventyrgården – Mellem Jong gård er fra 1724. Bryggerhuset som du kan leie er det eldste, og her er fremdeles de orginale tømmer veggene, inngangsdøra og mange andre detaljer inntakt og i bruk.

Adresse: Slependveien 23. 1338 Sandvika