Sponsorer og samarbeidspartnere

Bærum er en kommune med et stort antall innflyttere. Vi ønsker å skape en identitet for alle og å bidra til å gjøre Sandvika til et sentrum hvor kultur og handel går hånd i hånd, og skaper gode opplevelser. Et sted hvor man knytter kontakter og blir kjent med nye mennesker, kan benytte seg av de unike handelstilbudene, det hyggelige kafe- og restaurantmiljøet, oppleve Bærums rike kulturliv samt nærheten til sjø- og badeopplevelser.

Ved å støtte Sandvika Byfest er du med på denne verdiskapningen. Vi er takknemlig for all støtte vi kan motta i form av produkter vi trenger, og i form av pengegaver til noen av våre kostnadskrevende aktiviteter, som scener og teknikk, rekvisitter, premier til konkurranser og mye annet.

Ta gjerne kontakt med koordinator Cecilie Due for nærmere informasjon på mobil: 92 44 91 56

Eller sende inn skjema under.

Sponsorer og samarbeidspartnere

Sponsorer 2017

Takk til samarbeidspartnere og hovedsponsorer

Sandvika Byfest er helt avhengig av gode hjelpere for å få til et flott og stort arrangement. Vi er heldige å ha mange trofast sponsorer og mange dyktige frivillige som hjelper oss. Særlig vil vi nevne alle elevene fra Sandvika, Rosenvilde og Rud vgs som stiller opp for lokalmiljøet sitt! … Les mer…

0 kommentarer

 

X
%d bloggere liker dette: