Sponsorer og samarbeidspartnere

Bærum er en kommune med et stort antall innflyttere. Vi ønsker å skape en identitet for alle og å bidra til å gjøre Sandvika til et sentrum hvor kultur og handel går hånd i hånd, og skaper gode opplevelser. Et sted hvor man knytter kontakter og blir kjent med nye mennesker, kan benytte seg av de unike handelstilbudene, det hyggelige kafe- og restaurantmiljøet, oppleve Bærums rike kulturliv samt nærheten til sjø- og badeopplevelser.

Ved å støtte Sandvika Byfest er du med på denne verdiskapningen. Vi er takknemlig for all støtte vi kan motta i form av produkter vi trenger, og i form av pengegaver til noen av våre kostnadskrevende aktiviteter, som scener og teknikk, rekvisitter, premier til konkurranser og mye annet.

Ta gjerne kontakt med koordinator Cecilie Due for nærmere informasjon på mobil: 92 44 91 56

Eller sende inn skjema under.

Sponsorer og samarbeidspartnere

Uten dere – ingen byfest 2016

Takk til samarbeidspartnere, hovedsponsorer og frivillige Det er mange samarbeidspartnere og frivillige som skal til for å lage en fin byfest. Vi er så heldige å ha mange hjelpere! Særlig vil vi nevne en stor jeg med flotte ungdommer. Elever fra Rosenvilde vgs har i flere år laget fabelaktige lysinstallasjoner … Les mer…

0 kommentarer

 

X
%d bloggere liker dette: