august 2016

søn28aug13:0016:00Vaffel og Falafel13:00 - 16:00 Musikkflekken, Brambanis vei 2, 1337 SandvikaAktivitetstype:Aktiviteter,KonserterFor:Hele familien

Tid

(Søndag) 13:00 - 16:00

Sted

Musikkflekken

Brambanis vei 2, 1337 Sandvika

Drager

Mer

Detaljer

Vaffel og Falafel er et samarbeidsprosjekt mellom Musikk- og kulturskolen, Flyktningekontoret og under byfesten også Musikkflekken og Prammen. Det er et musikalsk verksted og møteplass for alle som har en melodi eller sang i seg.  I disse dager kommer det mange mennesker til Norge fra forskjellige kulturer. Sammen kan vi utveksle opplevelser og kunnskap, oppdage noe nytt, og på den måten bli litt bedre kjent med hverandre. På Vaffel og Falafel kan du både høre og spille musikk, bygge drager, spise vafler og falafler og annen mat.

Program

Kl 13:00-15:00 Musikkverksted og jam på Musikkflekken

Musikalsk vertskap er Mathilde Grooss Viddal, Alexander Syria, Jan Tariq Rui-Rahman og Safaa Al-Saadi. Ta med deg din musikk, del den med andre, lær av andre og spill sammen.

Kl 13:00 Drageverksted

Drageverksted for barn og voksne med dragemester Ajaz Ul Haq.
Drager har blitt laget over hele verden i mange hundre år og har vært brukt både til underholdning og lek, som sport og som kulturelt og religiøst uttrykk.  På drageverkstedet vårt får alle lage sin egen drage under god veiledning av Ajaz.

KL 15:00 Konsert

Konsert med marimbagruppa Mukwa Marimba og den zimbabwiske musikeren Blessing Chimanga.
Mukwa Marimba består av elever fra musikk- og kulturskolen, under ledelse av slagverklærer Renate Alsing.  De spiller på afrikanske marimbaer, som er et stort slagverkinstrument, og lover en fengende og fargerik konsert!

Arrangør

Bærum Kommune

Kommentarer er stengt.

X