august 2020

fre28aug18:0018:30The Triggers live på BAKgården18:00 - 18:30 BAKgården, Rådmann Halmrastsvei 2, 1337 SandvikaAktivitetstype:KonserterFor:Hele familien

Tid

(Fredag) 18:00 - 18:30

Sted

BAKgården

Rådmann Halmrastsvei 2, 1337 Sandvika

Mer

Detaljer

The Triggers skal spille konsert på BAKgården i Sandvika, i anledning av Sandvika byfest. Det blir konge stemning, så kom og hør på kjente og ukjente låter innenfor klassisk-, indie- og vanlig rock!
Siden bandet Fuzzy Crowned Starsailors ikke hadde mulighet til å spille, stepper The Triggers inn på kort varsel, og skal skape en minst like god opplevelse.
Om oss: The Triggers ble opprettet som band for to år siden, i 2018. Siden det har de spilt flere konserter sammen og hver for seg, og er godt vandt til å stå på scenen. Inspirasjon blir hentet fra alt i mellom Kvelertak, Honningbarna og The Doors. Denne konserten blir derimot tonet ned, og minner mer om artister som Mac deMarco og Her's. Bandet, som vanligvis er på fire, har blitt korta ned til en trio for denne konserten. Det blir derfor bestående av: Aleksander Ellingbø (vokal og trommer). Anders Grønbrekk (gitar). Gabriel Steinarsson (bass).
Energinivået blir ikke noe mindre bare fordi bandet blir det, dette vil du ikke gå glipp av!

Legg inn en kommentar

X