august 2017

fre25aug(aug 25)18:00lør26(aug 26)01:00Sandvika Rock Fest18:00 - 01:00 (26) Baracoascenen, Otto Sverdrups plass 3Aktivitetstype:KonserterFor:Voksne

Tid

25 (Fredag) 18:00 - 26 (Lørdag) 01:00

Sted

Baracoascenen

Otto Sverdrups plass 3

Sandvika Rock Fest Black Debbath 2017

Mer

Detaljer

I forbindelse med Sandvika Byfest har Sandvika Rock Club startet opp en rockefestival i samarbeid med Baracoa Cafe Sandvika. Vi setter opp en scene utendørs hvor det blir tre dager med rock'n'roll fra torsdag til lørdag.
Program denne dagen: 18.00: Live/Wire – AC/DC tribute... 19.45: Tusmørke 21.30: Black Debbath 00.00: Mad Cow – Neil Young tribute (innendørs)
BILLETTER Fredag: Kr. 300,- 2-dagerspass (fredag og lørdag): Kr. 500,- Billetter blir lagt ut for salg på ticketmaster.no   Live/Wire Da Ronald "Bon" Scott trakk sitt siste skeive flir i Alastair Kinnears røde Renault 5 utenfor dennes bolig i 67 Overhill Road i sør-London, natt til 19. februar 1980, ble verden et langt fattigere sted. En av rockens store frontmenn og asfaltpoeter var borte, og det er mange den dag i dag som kaller etterfølgeren for 'han derre nye vokalisten i AC/DC; Brian Ettellerannet', til tross for dennes eventyrlige suksess i rollen gjennom drøyt 35 år. De fleste er vel enige om at rock skal oppleves høyt, og aller helst servert av et levende band. Det er dog de færreste som kan skryte på seg å ha opplevd et AC/DC frontet av Scott, og det er her LIVE/WIRE redder situasjonen, som en hyllest til rockelegenden! Helstøpt og rendyrket, og ikke minst glødende autentisk, bys det på høydepunktene fra Bon-æraens AC/DC! Bautaer som "Dirty Deeds Done Dirt Cheap", "Highway To Hell", "Jailbreak" og så klart selveste "Let There Be Rock" serveres på ølfat i kombo med kanskje noe mindre kjente, esoteriske perler som "Bad Boy Boogie" og "Gimme a Bullet". Lukk øynene, og det skal godt gjøres å skille fra originalen, ikke minst grunnet klangen i Fred Olsens stemme, som er en direkte sound-a-like av salige Bon Scott! Men, hva var det..?? Åh, bare Børge Finstad som løp forbi i skoleuniformen, vrengende ut Angus' herlige riff og soli. Litt, men slett ikke mye, i skyggen av frontduoen sørger Nils Erik Strømnes, Tor Ivar Johansen og Bjarne Torud for at henholdsvis trommer, rytmegitar og bass bygger en kompgrunnmur tettere enn bakenden på et livredd lite amfibium, og til sammen utgjør disse fem et bunnsolid ensemble som formelig maner til panegyri! LIVE/WIRE nærmer seg nå et hundretalls gjennomførte konserter til stormende jubel, og disse har blitt avholdt på mørke puber så vel som festivaler, private fester og tom. Kiel-ferga! Her er det duket for en real dose rårock rett i fletta! "Når LIVE/WIRE speller, er festen et faktum!»
Tusmørke Musikk gjør verden bedre; god musikk skaper en EGEN verden, der man kan forsvinne for en stund. Tusmørkes verden rommer motsetninger; den er vidunderlig og forferdelig, streng og leken, skarp og sløv. Dette er lyden av progrock slik den hørtes ut i 1971, inspirert av tider fra enda lengre siden. Bandets fjerde album «Hinsides" kom i mai; denne konserten vil bestå av godbiter fra ulike perioder av bandets historie, fremført av en sjelden all-star-besetning: Fenomenet Marxo Solinas på tangenter og Dauinghorn på gitar, foruten de vanlige mistenkte HlewagastiR, Krizla og Benediktator på trommer, fløyte og bass. Det blir mye synging og dansing, også. Black Debbath (Official) Black Debbath (Official) har i drøye 15 år gitt oss akademisk stonerrock med humor – på norsk. Siden gjennombruddet i 1999 har de kontinuerlig kommet med fengende skråblikk på samfunnet akkompagnert av blytunge rytmer og feite søttitallsinspirerte bluesriff. Hvem har vel ikke trukket på smilebåndet av godbiter som "Problemer innad i Høyre”, "Nei til runkesti på Ekeberg» eller “Dum Dum Minister”? I 2015 slapp de sin sjuende plate "Universell Riffsynsing", hvor de tar sikte på å slå an intergalaktisk ettersom Jorden er blitt for liten for dem. Albumet inneholder sågar singelen «Pensjonsballade», en duett med selveste Bjørn Eidsvåg. Lars Lønning, Egil Hegerberg, Aslag Guttormsgaard og Ole Petter Andreassen har lang erfaring både sammen og hver for seg i band som Gartnerlosjen, Hurra Torpedo, Bare Egil Band, Thulsa Doom, De sørgelige restene, El Doom and The Born Electric og marOder, og høster etter hvert vel så bra kritikker for sine musikalske prestasjoner som sine humoristiske krumspring. De har spilt overalt, leverer alltid et gnistrende show og er også kjent for sin humoristiske rockequiz som hittil har kommet i to bokutgaver. Mad Cow - Neil Young tribute The night is Young! Mad Cow er et Neil Young tributeband som serverer elektriske og akustiske perler fra repertoaret, ispedd historiene bak artisten. Bandet består av Tore Egseth (gitar/vokal), Halvor Molland (gitar/vokal), Kevin Clark (Bass/vokal) og Olav Lindell (trommer).

Arrangør

Legg inn en kommentar

X