Sandvika Byfest har et helt eget område i Løkkehaven med marked, mini-bondegård, sjakk, Mormors kafé m.m. Datoene for markedet er lørdag 29. august og søndag 30. august.
Markedet er åpent lørdag og søndag mellom 10 –17 (11 – 17).

Boder med kunst, håndverk, smykker, økologisk, kortreist mat, honning, blomster, frukt, grønt og andre fristelser prioriteres. Vi ønsker unike og spesielle boder av høy kvalitet! Det er begrenset med plass og vi forbeholder oss derfor retten til å plukke ut de bodene vi mener fortjener få tilbud om å være i Løkkehaven. ☺

Alternativ 1

Plass i ferdig oppsatt telt med étt bord på én side (3 meter): kr 800,-

I dette alternativet deler du telt med en til to andre utstillere. Hver utstiller får disponere én side i teltet hver. Du må selv medbringe eget utstyr avhengig av hva du trenger. Ett bord er inkludert per utstiller.

Alternativ 2

3×3 m bodplass inkl. ferdig oppsatt telt: kr 1750,- (Frivillige organisasjoner kr 950,-)

I dette alternativet disponerer du et 3×3 m telt helt for deg selv. Du må selv medbringe eget utstyr avhengig av hva du trenger. Prisen gjelder også dersom du ønsker å ha med eget telt.

OBS: Strøm kommer som ekstra tillegg på kr 100 – uansett hvilket alternativ du velger.

Du forplikter deg til

  • Å holde din bod ryddig og ordentlig, kaste avfall på anvist plass og følge opplyst resirkuleringsreglement.
  • Det vil komme miljøkrav knyttet til f.eks bruk av engangsplast og emballasje. Flere opplysninger om dette vil komme senere.
  • Tilby varer innenfor den beskrivelse du har oppgitt i forkant.
  • Ingen påmelding blir registrert før bekreftelse fra byfesten er tilsendt. Påmeldingen er da bindende og utstiller hefter for den totale standleie.
  • Å alltid følge byfestens øvrige vilkår og retningslinjer (se nederst.)

X
%d bloggere liker dette: