Velkommen til byfesten 2019!

Hjertelig velkommen til festlige dager i byen vår Sandvika. For 14. år på rad skal det syde av liv og røre hele fire dager til ende og fristelsene og opplevelsene står i kø – for store og små. Det er bare å glede seg!

Hele Sandvika by fylles med aktiviteter av alle slag. Sykkelen er over 200 år og sykkelen står sentralt under årets fest. Rådhusparken fylles med sykkelaktiviteter og sykkelreparatører fra Norsk Folkehjelp og Arba lærer bort enkelt vedlikehold, så husk å ta sykkelen med på byfesten! Bærum bibliotek stiller med egen boksykkel.

Under byfesten åpner vi deler av den nye elvepromenaden. Hva med å rusle en tur på Sandvikas nye stolthet – helt ut til Kadettangen. Og ta gjerne barna med for her blir det mange overraskelser for store og små. Til festplassen kommer Thomas tivoli og rundt odden kan man finne amerikanske biler, dragebåter og idrettstorg med alt fra kunstløp til fekting.

I Løkkehaven er det kunsthåndverksmarked, sjakk, minibondegård og deilige kaker fra Mormors kafé. I tillegg blir det underholdning fra fem scener, Kulturnatt elvelangs, vikingmarked, Nysirkusfestivalen og mye mer – altså noe for enhver smak.

I år har Sandvika Byfest invitert ulike aktører fra alle kommunene i vårt nye fylke Viken for å vise frem hva Sandvika har å by på. Samtidig vil byfestens publikum få innblikk i hva storfylket kan by på.

Vi har en fantastisk gjeng med frivillige som bidrar til å lage en mangfoldig byfest. I år er også elever fra fire videregående skoler med og bidrar på en lang rekke områder. Jeg vet at arrangørene er stolte over å ha med så mange flotte elever på byfestlaget. Takk til alle frivillige – både elever og alle andre som hjelper til! Alle er nødvendige for å få til en fest hvor flest mulig skal ha det gøy.

Jeg sier som Thorbjørn Egner: Hurra, hurra, for byen vår, her vil vi bo i hundre år. God fest!

Lisbeth Hammer Krog
ordfører

Sandvika Byfest Foto: Emily Read
X
%d bloggere liker dette: