Sykkelen 200 år og litt til!

I år feirer vi sykkelens 202 års jubileum OG at Bærum kommune har vedtatt en helt ny sykkelstrategi. Dessuten vil vi gjerne være klimakloke og her er en oppfordring til deg som leser dette programmet: BRUK SYKKEL når du skal på byfest. I Rådhusparken kan du både parkere sykkelen og du kan få hjelp til å reparere den.

Sykkelbane

Torsdag – søndag

En 20 x 10 m stor sykkelbane står parat i Rådhusparken under hele byfesten. Her er det bare å boltre seg for store og små!

Forhåndsstemming i Bærum

Torsdag – lørdag kl. 10 – 18
Søndag kl. 11 – 16

Fra lørdag 10. august til og med fredag 6. september kan du avgi forhåndsstemme ved blant annet forhåndsstemmemottak i Bærum rådhus

Klokkespillkonsert fra Rådhustårnet

Torsdag-lørdag kl. 09.45

Besøk klokketårnet i Bærum rådhus

Lørdag kl. 09.30

Konsertklokkene i Bærum rådhus består av 39 klokker. De kan du stifte et nærmere bekjentskap med ved å bli med klokkenist Vegar Sandholt på besøk i klokketårnet.

Lær å reparere din egen sykkel

Lørdag kl. 10 – 17
Søndag kl. 11 – 16

Resykkelert (ARBA) og Norsk Folkehjelp stiller opp med sykkelkyndig mannskap for å lære deg å reparere din egen sykkel.

Sykkelcatwalk

Lørdag kl. 13.30 og 15.00

Årets catwalk presenterer de lekreste, stiligeste og morsomste el-syklene med tilhørende bager, sykkelvesker, klær og hjelmer. Her er noe for enhver smak – også for de som ikke vil få ødelagt hårsveisen!

Sykkelrebusløp

Søndag kl. 12 – 15

Ta med familien og bli med Asplan Viak på sykkelrebusløp. Sykle i det tempoet du måtte ønske, løs rebuser og finn poster over hele Sandvika. Alle som klarer postene er med i trekningen av fine premier! Kart og rebusinformasjon finner du ved den lille scenen ved siden av rådhuset. Innlevering av ferdig utfylt svarskjema må leveres senest kl. 17 samme sted.

Sykkel under byfesten 2019 Foto: Emily Read