ParkShow med Prime Time Orchestra & Georgie Fame

ParkShow med Prime Time Orchestra & Georgie Fame

Fredag kl. 21 – 23 på Byscenen

Prime Time Orchestra leverer i år nok et nytt show på BYscenen. Denne gang med en stor stjerne hentet fra England – Georgie Fame! Vi får også et gjensyn med danske Majken Christensen som var med på ParkShowet i 2018. Gled dere!

PK presenterer: Naturfag Rocker enda mer!

Lørdag kl. 10.30 på Byscenen

Med nye eksperimenter, en god porsjon humor, galskap og ikke minst KUNNSKAP, kan man ikke annet enn å la seg begeistre når en entusiastisk PK viser frem flammer, røyk, smell og konkurranser på en måte som bare han kan!

PK presenterer naturfag

Lek og moro

Lørdag kl. 10 – 17
Søndag kl. 11 – 16

I Byparken blir det leker for store og små. Sammen med elever fra Sandvika vgs kan du lage masker, dekore kunstbøker og lage hånddukker. Eller du kan lage film med Mediaverkstedet, lære sirkustriks av Cirka Cirkus og bli ansiktsmalt.

Hopp- og sprettleker utenfor kommunegården

lørdag kl. 10 – 17

Cie Laforaine

Lørdag kl. 10 – 17
Søndag kl. 11 – 16

De kommer med puslespill, gyngefisker, karuseller, gitarer, kostymer, gigantiske damer og hattemakeri. Helt fra Frankrike reiser de for å lage farger og sirkus under Sandvika Byfest.

Lørdag på biblioteket – Malmskriverveien 18

Legolørdag kl. 10 – 15

Barnefilm kl. 13.30

Politiets dag

Lørdag kl. 11 – 15 ved Rådhusbroa

Også i år vil Politiet markere Politiets dag under byfesten. Med politibiler og motorsykler inntar de området på Rådhusbroa rett over Byscenen. Politibåten finner du ved dypvannskaia og de flotte politihestene ledsager årets parade!

Barnas Superkino

Søndag kl. 10 – 16

ODEON Kino.

Sirkus i byen