Nå skal det kildesorteres!

Sandvika Byfest ønsker å jobbe mot en mer miljøvennlig festival. Samtidig er det å håndtere avfall fra et stadig voksende publikum, ingen enkel sak. Derfor er vi i år er utrolig glade for å få vår nye venn Franzefoss med på laget. De stiller opp med containere, avfallsbeholdere og arbeidskraft for å hjelpe oss med vårt nye mål: Kildesortering i det offentlige rom.

Foreløpig vil det bli sortert i papp/papir, plast og rest/matavfall. Både Sandvika Byfest og Franzefoss håper publikum benytter muligheten til å være klimakloke og hjelper til med sorteringen.

I markedsområdet vil det være Franzefoss sine avfallsbeholdere som skal holde orden på sorteringen. Disse er godt merket og er utplassert på en rekke plasser.

I parkene kan det hende du finner igjen din gamle søppelkasse gjenoppstått som et lite kunstverk. Til sammen er det 20 gammeldagse søppelkasser som er malt av elever ved Jar skole. Disse brukes kun til rest- og matavfall. Elevene har hatt maling av søppelkasser som en del av sin kunst- og håndverksundervisning under ledelse av lærer Vigdis Ekra.

X
%d bloggere liker dette: