Velkommen til herlige dager fylt med mangfold og kultur, liv og røre her i hjertet av Sandvika. Fjorårets fest var en stor suksess. Så mange som 140.000 fant veien til byen vår under byfesten og fristelsene og opplevelsene var mange. Det blir det også i år.

Festen kan by på en buffet av aktiviteter for store og små, ung som gammel, med dragebåter, streetart, vikingmarked, Mormors cafè i Løkkehaven, idrettstorg, skiskyting, matopplevelser, musikk, byorientering og jungeltur med robåter innover Sandvikselven og mye mer. I år har Sandvika Byfest valgt å legge vekt på at det er FNs internasjonale år for bærekraftig turisme og på at Bærum er en klimaklok kommune. Dette vil gjenspeiles både i markedet og i mange av aktivitetene.

Enhver by trenger en byfest! Den skaper stolthet og glede og bidrar til identitet og tilhørighet til byen vår. Det er ingen tvil om at byfesten har manifestert seg som en stor festival i Akershus og bidratt til å sette Sandvika og Bærum på kartet.

En byfest gjør seg ikke selv. Det ligger mange, mange arbeidstimer bak takket være ivrige sjelers innsats. En stor honnør til alle som i mange år har bidratt til å gjøre en drøm til virkelighet og skape byfest i Sandvika – for 12. år på rad.

Velkommen til fest!

Lisbeth Hammer Krog, ordfører