Belgfrukter er like fargerike som byfesten. Det føltes derfor helt naturlig å plukke opp FNs Internasjonale år for belgfrukter. I dette innlegget får du oversikt over arrangementene som står i belgfruktens tegn.

Hatteparade

Hatteparade

Borggården Rådhuset – oppmøte lør 11:30

Finn frem en hat og pynt den med en belgfrukt eller bruk den som den er og bli med på hatteparaden.

Juryen: Randi Eriksen, Fay Skandsen og hattemaker Per Olav Kvalvang kårer fineste hatt på Paradeshowet i Byparken med fine gevinster til vinneren.

Bønnesnitteutstilling

Løkkehaven – lør 12-16, søn 12-16

Velkommen til bønnesnitteutstilling på Sandvika Museum LofThe. Bønner i alle farger og fasonger. Bestemors tøffe bønnesnittere – kom og se og prøv!

Internasjonalt Marked

Sandviksbrua – lør 10-17

Innvandrerorganisasjonene i Bærum vil gi en introduksjon i deres kulturelle hverdag og serverer mat fra mange forskjellige nasjoner. Organisasjonene ønsker å synliggjøre det positive arbeidet de gjør og ønsker med dette å invitere store og små til og være med å markere mangfoldet som finnes i Bærum.

Vaffel og Falafel Byfesthjerte

Musikkflekken – søn 13-16

Vaffel og Falafel er et musikalsk verksted og en møteplass for mennesker fra forskjellige kulturer. Sammen kan vi utveksle opplevelser og kunnskap, oppdage noe nytt og bli bedre kjent med hverandre. Hør og spill musikk, bygg drager og spis vafler og falafler.

Arrangører: Musikk- og kulturskolen, Flyktningekontoret og Musikkflekken.

13-15 Musikkverksted og jam

13-16 Drageverksted for barn og voksne med dragemester Ajaz Ul Haq

15-16 Konsert med maribagruppa Mukwa Marimba og den zimbabwiske musikeren Blessing Chimanga