Ragnhild Oma(63) skal ha ansvaret for barneaktivitetene under byfesten i Byparken. Her blir det mange morsomme leker og aktiviteter for barn i alle aldre.

-Ragnhild, som har førtiårsjubileum som førskolelærer ved Ståvi barnehage i år, gleder seg til de to dagene i august.

-Her skal ungene få utfolde seg på de mest kreative måter, smiler hun. Det blir ansiktsmaling, fortellerstund med spennende eventyr og masse annet. Bokmarked skal vi også ha, så ta med en bok du har lest og bytt til en ny, helt gratis.

Barna skal også få sitt eget medieverksted, hvor de får lære animasjonsteknikk med keramikkfigurer og kamera.

-En annen morsom ting, er vårt spesielle «selfieprosjekt», fortsetter Ragnhild entusiastisk. Her skal ungene tegne ansiktet sitt på keramikkfliser som en del av prosjektet #selfierettvest. Fotografier av alle keramikkflisene vil bli vist på Henie Onstad kunstsenter i forbindelse med Kunst rett vest i september.

-Et lite kunstprosjektverksted skal vi også ha, her gjelder det å pynte krokete kvister som best en kan, og lage sin egen skulptur. Vi bruker garn, perler og masse andre gjenbruksmateriell, avslutter Ragnhild Oma.

IMG_3398

Barna koser seg på kunstverksted.

Rundt omkring i Byparken, rett over elva for Musikkflekken, blir det ulike stasjoner med digre såpebobler, stylter, esler og ponnier for å nevne noe. Kanskje kommer også Politiet innom og tar fingeravtrykkene dine? I et annet telt vil Kirken holde babysynging og tegning for småbarn, mens alle får sin egen bursdagskrone de kan pynte siden det er tiårs- bursdagen til Sandvika Byfest i år.