Prime Time Orchestra med de beste croonere fra Norge, Sverige og Danmark i et forrykende live show i Byparken ved elva i Sandvika.Prime Time Orchestra vil nok en gang servere publikum et nytt og hardtsvingende CROONERSHOW med stort dansegulv foran den nye Byscenen i Byparken med musikk fra repertoaret til Frank Sinatra, Sammy Davis Jr., Dean Martin, Liza Minelly, Ella Fitzgerald, Paul Anka, Harry Connick Jr, med flere.Til å presentere denne kjente musikksjangeren har orkesteret med seg blant de beste profilerte vokal solistene denne sjangeren har fra de tre Skandinaviske land: Fra Sverige; Peter Asplund, fra Norge; Håkon Rasmussen og Christin Bastiansen og fra Danmark; Live Foyn Friis.

Det dukker også opp noen hemmelige gjestevokalister.
Kapellmester er Espen Ramsli Fredriksen.

Det blir lagt et 200 m2 stort dansegulv for anledningen i parken, så ta med dere dansesko og din dansepartner, for her kan du komme å swinge deg til et 18 manns bigband hele kvelden. Eller du kan bare komme og sette deg ned for å nyte musikken i et av teltene i parken.
Dere trenger derfor ikke være engstelige for at det kan komme litt regn.

Ønsker du noe å drikke eller å spise i løpet av kvelden, så er det et eget serveringstelt med i parken som er åpent fra kl 19:00.

Fredag 29. august kl. 20.30
Fri entre!

Velkommen til en helaften ved elva i Sandvika !

Det er laget egen event på Facebook. Kommer du?